Word geïnspireerd en geïnformeerd in de on-demand webinar "The open plan office can be a disaster for your brain", gegeven door Stefan van der Stigchel, professor cognitieve psychologie aan de universiteit van Utrecht. Auteur van twee internationale boeken: "How attention works" en "Concentration". Ook onderzoekt hij hoe onze aandacht en ons visueel bewustzijn de perceptie van onze wereld vormen.

In tegenstelling tot wat de laatste jaren de trends in kantoorontwerpen waren, zegt Stefan: "Werken in een lawaaierige omgeving heeft een grote invloed op het concentratievermogen. Het open kantoorplan kan een ramp voor je hersenen zijn."

Maar hoe ontwerp je nou een open kantooromgeving, zonder dat je een ramp ontwerpt?

In deze on-demand webinar heeft Stefan van der Stigchel het over:

  • Concentratie en akoestiek
  • Het welzijn in open kantooromgevingen
  • Ontwerpen van grote kantooromgevingen

Alles draait om welzijn

Medewerkers hebben een aandeel van 90% in de uitgaven van een bedrijf. Om ervoor te zorgen dat het welzijn van medewerkers vergroot wordt, is het belangrijk dat jij, als architect, engineer, aannemer of opdrachtgever, nadenkt over akoestiek en het binnenklimaat in het ontwerp. Van het begin tot aan het einde.

The open plan office can be a disaster for your brain, webinar, Stefan van der Stigchel, Pascal van Dort, on-demand, online, webinar, Rockfon

The open plan office can be a disaster for your brain

Bekijk de on-demand webinar

1/1