Rockfon koppelt innovatie aan inspiratie in het nieuwe nummer van Inspired By You

27 juni 2017

In ons vierde nummer van Inspired By You worden verhalen, mensen en ideeën bijeengebracht, die ons begrip van de invloed van akoestiek, binnenklimaat en ontwerp veranderen.

Rockfon® Mono® Acoustic toegepast in het restaurant van Llaut Palace Hotel in Mallorca, Spanje

Rockfon® Mono® Acoustic toegepast in het restaurant van Llaut Palace Hotel in Mallorca, Spanje

We zijn trots dat we het nieuwste nummer van ons innovatieve magazine Inspired By You kunnen voorstellen. U kunt het gratis downloaden op elke Rockfon-webpagina.

Sinds het eerste nummer in 2012 brengen we voortdurend boeiende content, waar relevante artikelen gecombineerd worden met prachtige beelden. Zo prikkelen we de verbeelding van ons publiek. Dit nummer vormt geen uitzondering op die regel.

Ontwerpen voor morgen

In ons laatste nummer belichten we de bouw, het innovatieve ontwerp en de akoestiek van ruimtes, van scholen, restaurants en kantoorgebouwen tot in steen uitgehouwen musea, bekroonde projecten en projecten waarbij het plafond gebruikt werd om de grenzen van interieurontwerp te verleggen. We spraken met de kunstenaars, architecten, eigenaars van bedrijven en projectmanagers van over de hele wereld die aan deze ongelooflijke projecten werkten. Zij praatten met ons over hun successen.

We reisden naar België en spraken er met Lara Muller van Blue Building Institute over het belang van productiviteit en welzijn en hoe men ruimtes kan creëren met een mensgerichte benadering van ontwerp. Wij hadden een gesprek met professor Charles Spence van de universiteit van Oxford over de wetenschap achter geluid en de invloed die het heeft op smaak en de eetervaring. 

We kregen ook de kans om aan tafel te gaan met Kasper Stoltz van RUMMETS SPROG (Language of Space). Hij vertelde ons over een baanbrekende filosofie voor de school van de 21e eeuw. We interviewden ook de mensen achter een van Belgiës grootste schoolrenovatieprojecten: het project van de PPS Scholen van Morgen. Zo ontdekten we hoe 182 projecten het binnenklimaat, de akoestiek en de toegankelijkheid van toekomstbestendige scholen in heel Vlaanderen verbeterden.