Verzeker spraakverstaanbaarheid

Effectieve meetings vereisen duidelijke communicatie tussen de deelnemers. De juiste geluidsabsorptie en -isolatie voorkomt galm en verstoringen van buitenaf.

 

Meeting Room in Ramberg Office in Sande i Vestfold Norway with Rockfon Color-all

Behoud privacy

Geluid beweegt zich in alle richtingen en gaat door plafonds, vloeren en wanden. Dat betekent dat privé gesprekken afgeluisterd kunnen worden. Met de juiste geluidsabsorptie en -isolatie kan de privacy van gesprekken behouden blijven. 

 

PL, Bialmed Sp. z o.o., Pisz, 3XA, Office, Rockfon Blanka, X edge, 1200x600x22, White

Stimuleer creativiteit

De meest inspirerende vergaderruimtes zijn ontworpen met de juiste balans in materialen, texturen en kleuren. Als mensen zich comfortabel en op hun gemak voelen, kunnen ze beter samenwerken en hun ideeën delen. En misschien het belangrijkst: dan worden hun ideeën ook gehoord.

 

Rockfon Senses Office Environment #3

Swipe to explore

Rockwool GBS Warsaw Office
Plafondpanelen
Plafondpanelen

Onze plafondpanelen zijn beschikbaar in een grote variëteit aan afmetingen, kleuren en vormen, zodat je de akoestische prestaties kunt verbeteren en tegelijkertijd een aantrekkelijke werkomgeving kunt creëren.

Wandpanelen
Wandpanelen

Wandpanelen zijn een aantrekkelijke akoestische oplossing, en ze zijn eenvoudig te installeren. Hun modulaire structuur zorgt ervoor dat je de ruimte kunt aanpassen als veranderingen nodig zijn.

Meer informatie
Gordijnen
Gordijnen

Glazen wanden zijn aantrekkelijk vanwege hun transparantie in een open kantoorontwerp. Maar ze kunnen ook geluid reflecteren en de spraakverstaanbaarheid verslechteren. Een dik dB gordijn kan de optimale akoestiek behouden en er tegelijkertijd aantrekkelijk uitzien.

Tapijten
Tapijten

Tapijten absorberen geluid en zorgen voor meer rust. Ze reduceren de impact van geluid zoals voetstappen en schuivende stoelen. Hoogpolig tapijt zorgt voor de meeste geluidsreductie.

Planten
Planten

Groene planten zijn een belangrijk element binnen biophilic design. Mensen worden van nature aangetrokken tot de natuur en de nabijheid van groen verbetert de sfeer, vermindert stress en kan zelfs een boost geven aan productiviteit.**

Zacht meubilair
Zacht meubilair

Meubilair met zachte kussens is niet alleen comfortabel, maar levert ook een bijdrage aan de akoestiek doordat ze geluid absorberen.