Bescherm de privacy

Zonder controle kan geluid door vloeren, wanden en plafonds reizen en een potentieel gevaar vormen voor de vertrouwelijkheid van gesprekken. Akoestische absorptie en isolatie helpen te garanderen dat alles wat privé is, ook privé blijft.

Open Plan Office in Paytrail in Tampere Finland with Rockfon Canva Wall panel X-Edge and Rockfon Color-all x-Edge

Stimuleer concentratie

Geluid kan vaak focus-pods binnendringen - waardoor hun doel teniet wordt gedaan. De juiste akoestische optimalisatie voorkomt verstoringen door nabije gesprekken en activiteiten, waardoor deze focusplekken aanzetten tot concentratie en productiviteit.

Corridor in INR Iconic Nordic Rooms in Espoo Finland with Rockfon Canva Wall Panel  and Rockfon Canva Floor Screen

Boost creativiteit

Goed ontworpen en gebalanceerde ruimtes kunnen nieuwe ideeën en manieren van denken stimuleren. Verkrijgbaar in diverse kleuren, texturen en vormen, combineren de akoestische oplossingen van Rockfon esthetische aantrekkingskracht met hoogwaardige akoestische prestaties. 

NA, Delta Dental of California, Office, Healthcare, Huntsman Architectural Group, Resource Design Interiors (RDI), Alaska, Stone Wool Ceiling Tile, Chicago Metallic 4000 Tempra, Suspension Grid

Swipe to explore

Plafondpanelen
Plafondpanelen

Onze akoestische plafondpanelen zijn verkrijgbaar in vele afmetingen, vormen en kleuren. Je kunt het akoestisch comfort behouden en tegelijkertijd het interieurontwerp versterken.

Lees meer
Wandpanelen
Wandpanelen

Wandpanelen zijn een slimme en effectieve oplossing om de akoestiek te verbeteren op focusplekken. Het modulaire design zorgt ervoor dat ze op de meest optimale plek kunnen worden geplaatst, zonder de flow van de ruimte te verstoren.

Lees meer
Planten
Planten

Groene planten voegen een natuurlijk element toe om lichaam en geest te kalmeren. Groen kan stress verminderen en spanning verlichten. Transformeer je focusplek in je eigen mini oase.

Zacht meubilair
Zacht meubilair

Zacht meubilair is een goede manier om de ruimte te verzachten en een uitnodigende sfeer te creëren. Meubels zoals hangende stoelen, ergonomische zitzakken en sofa's kunnen teamleden die werken op focusplekken extra energie geven.

Hout
Hout

Houten wandpanelen verbeteren het welzijn, de productiviteit en creativiteit door biophilic design toe te voegen en zorgen voor een herconnectie tussen mens en natuur.