01

Gezondheid, veiligheid en welzijn binnenshuis

De kwaliteit van leven verbeteren

Mensen willen van nature in een gezonde omgeving leven. Het binnenklimaat is net zo belangrijk als de buitenomstandigheden: temperatuur, luchtkwaliteit en akoestiek werken allemaal mee aan een goede binnenomgeving.

02

Duurzaamheid en circulariteit

Duurzame producten

In een circulaire economie moeten producten zo lang mogelijk gebruikt worden – met zoveel mogelijk hergebruik na afloop van hun productcyclus. Wij leveren lplafondoplossingen die lang meegaan en die eindeloos geschikt zijn voor recycling.

03

Verstedelijking

De verstedelijking zorgt voor grote uitdagingen voor de volksgezondheid.

Volgens prognoses zal de stedelijke bevolking door continue bevolkingsgroei en verdere verstedelijking tot 2050 met 2,5 miljard mensen toenemen. Dit zet onze moderne leefstijl onder druk.

04

Energie-efficiëntie

Woon- en bedrijfsgebouwen dragen bijna 40% bij aan de wereldwijde CO2-uitstoot.

De ROCKWOOL Group wil de internationale marktleider zijn voor energie-efficiënte isolatie-oplossingen in de bouw en industrie. Meer informatie over hoe de ROCKWOOL Group kan helpen bij efficiënter energieverbruik vindt u op de website van de ROCKWOOL Group.

Benut de natuurlijke kracht van steen om het moderne leven te verrijken
Video thumb RockWorld, Jens Birgersson, CEO
…meeting the needs of the world today without compromising the future of the planet…

Jens Birgersson

CEO, ROCKWOOL Group

Onze doelstelling

We zetten ons in om iedereen in staat te stellen ontwikkelingsuitdagingen van het moderne leven aan te gaan. Met behulp van steen – een van 's werelds meest overvloedige natuurlijke grondstof – kunt u generaties lang een blijvend effect realiseren.

Van het klaslokaal tot het stadion, van het platteland tot drukke bezienswaardigheden; mensen hebben ruimtes nodig, niet alleen om groot te dromen, maar om de wereld ook daadwerkelijk een betere plek te maken voor iedereen.

Dit is onze rotsvaste belofte.

People indoor living room
Grandfather help his child with drawing. Home, indoor, learning, people, improving people's lives, children, crayons, learning

Waarom kiezen voor akoestische oplossingen met steenwol?

Onderdeel van de ROCKWOOL Group

De producten van de ROCKWOOL Group zijn divers en dragen allemaal bij aan het creëren van een circulaire economie, een efficiënter gebruik van grondstoffen en het koesteren van veiligheid, gezondheid en welzijn van de mensen die onze producten maken en gebruiken. Bezoek onze zustermerken en ontdek hoe ook zij de kracht van steen ten volle benutten, of lees ons verhaal op  de site van de ROCKWOOL Group.