order-bucket

Over ons

Wij bieden akoestische oplossingen van steenwol voor plafonds en wanden zodat u snel en eenvoudig prachtige, comfortabele ruimtes kunt creëren.

Wie wij zijn

Rockfon is onderdeel van de ROCKWOOL Group en wij specialiseren ons in het leveren van complete plafondsystemen. Hierbij combineren we plafondpanelen van steenwol met ophangsystemen en diverse toebehoren van Chicago Metallic.

Met onze geluidsabsorberende plafond- en wandsystemen kunt u snel en eenvoudig prachtige, comfortabele ruimtes creëren. Eenvoudig te installeren en duurzaam, als bescherming tegen geluidsoverlast en de verspreiding van brand. Tegelijkertijd leveren ze een constructieve bijdrage aan een duurzame toekomst.

De ecologische voetafdruk van de bouwindustrie is hoog, wat wordt gecompenseerd door het implementeren van afvalprogramma's en technologieën als upcycling, waarbij gebruikte materialen opnieuw worden ingezet als producten met commerciële waarde.
Duurzaamheid

Maak deel uit van de ROCKWOOL Group

Als onderdeel van de ROCKWOOL Group bieden we uitdagende vacatures over de hele wereld. Klik op de link voor alle vacatures binnen de ROCKWOOL Group.

rockfon