Verbeter spraakverstaanbaarheid

Om een professionele en uitnodigende sfeer te creëren in de ontvangstruimte, is het cruciaal dat klanten en bezoekers gesprekken duidelijk kunnen verstaan. Door de drukte en de nabijheid van de uitgang, hebben dit soort ruimtes vaak te maken met geluidsoverlast. Het gebruik van vele harde materialen in een receptie kan het geluid ook nog eens versterken. 

Kinglsey Napley Offices
Rockfon Mono Acoustic
Building owner: Kingsley Napley  leased
Architect: KKS Savills
Installer: Pacy and Wheatley

Waarborg privacy

De ontvangstruimte is een centraal punt waar vele activiteiten plaatsvinden. Of het nu een informeel gesprek is met receptiemedewerkers of een spontaan praatje, privacy is vereist om het comfort te behouden en te voorkomen dat vertrouwelijke gesprekken worden afgeluisterd.

 

Reception with Rockfon Mono Acoustic in Spaces Platinium co-working office, Warsaw, Poland

Versterk merkidentiteit

Het ontwerp van de ontvangstruimte kan de toon zetten voor de rest van het gebouw - en biedt daarmee een van de beste mogelijkheden om de merkidentiteit en de bedrijfswaarden uit te dragen. Beschikbaar in diverse kleuren, texturen en vormen, zijn de akoestische oplossingen van Rockfon ontworpen om welzijn en esthetiek te combineren.

Reception area of Nieuwe Rechtbank in Amsterdam The Netherlands with Rockfon Mono Acoustic

Swipe to explore

Rockwool GBS Warsaw, Poland
Akoestische eilanden
Akoestische eilanden

Akoestische eilanden geven de ontvangstruime een unieke uitstraling en zorgen voor de nodige geluidsabsorptie.

Wandpanelen
Wandpanelen

Akoestische wandpanelen doen meer dan alleen geluid absorberen. Ze creëren ook een elegante receptie waar geluid tot een minimum beperkt wordt.

Planten
Planten

Groene planten verbeteren niet alleen de natuurlijke uitstraling van een ruimte maar hebben ook een praktische functie, doordat ze galm verminderen en de akoestiek verbeteren.

Zacht meubilair
Zacht meubilair

Ze voegen niet alleen stijl en comfort toe aan de ruimte, maar zacht meubilair kan ook helpen om de akoestiek te verbeteren in de ontvangstruimte, waardoor een stille en aangename omgeving ontstaat voor klanten en bezoekers.