Verzeker spraakverstaanbaarheid

Het is niet eenvoudig om deel te nemen aan een meeting als er van alle kanten geluid doordringt - wat vaak het geval is nabij plekken met veel drukte. Effectieve geluidsabsorptie en -isolatie biedt akoestisch comfort en verstaanbaarheid, waardoor discussies centraal staan. 

 

NA, MultiFlex Fibral Baffles 12x48, Library, Office, Gensler Tampa Office, Gensler

Waarborg privacy

Privacy is essentieel op plekken waar teamleden samen komen om te vergaderen en samen te werken. De juiste akoestische optimalisatie voorkomt geluidsoverlast en verzekert dat vertrouwelijke gesprekken alleen gehoord worden door diegenen waar ze voor bedoeld zijn. 

 

Consulting Room/Meeting Room with Rockfon Mono Acoustic in Spaces Platinium co-working office, Warsaw, Poland

Versterk samenwerking

De indeling en esthetiek van een ruimte heeft veel invloed op de mate van samenwerking, en de meest inspirerende huddle zones worden ontworpen met een onderbouwde strategie. 

 

Open Plan Office in Ramberg Office in Sande i Vestfold Norway with Rockfon Color-all

Swipe to explore

Plafondpanelen
Plafondpanelen

Monolithische akoestische plafonds helpen achtergrondgeluiden te minimaliseren, galm te verminderen en maken naadloze integratie van verlichting mogelijk voor een strakke uitstraling en uniforme esthetiek, waardoor een comfortabele en productieve omgeving ontstaat.

Zacht meubilair
Zacht meubilair

Zacht meubilair voegt niet alleen gezelligheid toe aan een ruimte, maar fungeert ook als geluidsabsorber en helpt daarmee om de concentratie en productiviteit te verhogen.

Tapijten
Tapijten

Tapijten helpen om geluid te absorberen en een warme, gezellige sfeer te creëren in de huddle zone.

Hout
Hout

Houten wandpanelen verbeteren welzijn, productiviteit en creativiteit met hun biofiele uitstraling en zorgen daarmee voor een herconnectie tussen mens en natuur.

Natuurlijk licht
Natuurlijk licht

Natuurlijk licht geeft een boost aan productiviteit, verbetert de stemming, zorgt voor minder vermoeide ogen, bespaart energie en creëert een uitnodigende werkplek.