Casestudy's

Bekijk projecten waarbij plafonds van Rockfon zijn toegepast of gebruik de filterfunctie om specifieke projecten te vinden.

Product

Kantafwerking

Uiterlijk

Segment

Land

Geen resultaten voor uw zoekopdracht

Youseum Instagram Museum in Amsterdam The Netherlands with Rockfon Color-all in Eucalyptus, Mustard, Storm and Coral colour
Youseum

Youseum - Een beleving voor alle zintuigen

In het hart van Amsterdam, creëert Youseum een unieke beleving waar de bezoeker een reis maakt door de wereld van kunst, social media en persoonlijke identiteit.

Meer info
IT, Tr-Inox, Nociglia, Rocco de Lentinis, Office, Rockfon Blanka, E-edge, 600x600, 1200x600, White
Tr-Inox

Akoestisch comfort en lichte kantoorruimtes voor scheepsbouwbedrijf Tr-Inox

Bij de renovatie van kantoren van een Italiaans scheepsbouwbedrijf waren de akoestische plafonds van Rockfon Blanka® de sleutel tot het creëren van een ruimte die er helderder uitziet, beter klinkt en gezonder aanvoelt.

Meer info
DK, Danske Bank, Aarhus, Arkitema, Office, Rockfon Blanka, E24-edge, E-edge, 1200x600, White, 2890 click, Reception
Danske Bank

Het nieuwe hoofdkantoor van Danske Bank gebruikt akoestische plafonds om heldere open ruimtes te creëren

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe, lichte en open kantoorruimte van Danske Bank net zo goed klinken als ze eruitziet, kozen de ontwerpers voor Rockfon Blanka® akoestische plafonds.

Meer info
NL, Kantoor Roompot Vakanties, Goes, RoosRos Goes, Office, Rockfon Krios, Edge-E15, 600x600, White, Chicago Metallic Matt White 11, Mattwhite
Hoofdkantoor Roompot Vakanties

Hoofdkantoor Roompot Vakanties straalt vakantiegevoel uit

Het nieuwe hoofdkantoor van Roompot Vakanties in Goes is een uniek project voor Zeeland; een eyecatcher in de regio, uitgevoerd door hoofdzakelijk Zeeuwse partijen en met een duurzaam karakter.

Meer info
FR, Headquarters L'Oréal Paris, 92300 Levallois-Perret (Paris), Office, Rockfon Mono Acoustic, TE edge, White, Open Plan Office
Hoofdkantoor L'Oréal Parijs

Op activiteiten gebaseerd ontwerp met een perfecte akoestiek

L'Oréal heeft een moderne, digitale en flexibele werkruimte gecreëerd met een groot scala aan open, modulaire en lichte ruimtes. Bekijk hoe het akoestisch ontwerp werd aangepakt met de Rockfon® Mono® Acoustic oplossing in het hoofdkantoor in Parijs.

Meer info
NL, Case study DaCapo College, Sittard, Povse en Timmermans Architecten en Ingeneurs, Education, Rockfon Pallas, A-edge, 600x600x40, White, Matt White 11, Reception
DaCapo College

DaCapo College is gebouwd om te leren en samen te werken

Ruimtes ontworpen voor samenwerking met geweldige akoestische oplossingen voor optimaal leren kenmerken het gerenoveerde DaCapo College.

Meer info
Laad meer