order-bucket

Ontdek de geheimen van het moderne leven

Wij benutten de eigenschappen van de meest overvloedige natuurlijke grondstof om complexe internationale uitdagingen te overwinnen.

Het moderne leven kent vele geheimen. Minstens een handvol. Geheimen die al tientallen jaren op de achtergrond in uw voordeel werken.

Als u goed kijkt, vindt u ze overal om u heen. Zij zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op belangrijke zaken, zonder storende effecten van uw omgeving.

Al 80 jaar benutten we deze geheimen, verstopt in steen.

Tegenwoordig verbetert steenwol het werk en welzijn van mensen op diverse manieren. Onze oplossingen verrijken het leven van mensen, verhogen de productiviteit en maken het leven mooier.

Waarschijnlijk neemt u deze verborgen geheimen van het moderne leven niet eens waar. Maar wij zijn er trots op dat u hun effect dagelijks merkt.

Onze visie

01

Gezondheid, veiligheid en welzijn binnenshuis

De kwaliteit van leven verbeteren

Mensen willen van nature in een gezonde omgeving leven. Het binnenklimaat is net zo belangrijk als de buitenomstandigheden: temperatuur, luchtkwaliteit en akoestiek werken allemaal mee aan een goede binnenomgeving.

Meer info

02

Duurzaamheid en circulariteit

Duurzame producten

In een circulaire economie moeten producten zo lang mogelijk gebruikt worden – met zoveel mogelijk hergebruik na afloop van hun productcyclus. Wij leveren lplafondoplossingen die lang meegaan en die eindeloos geschikt zijn voor recycling.

Meer info

03

Verstedelijking

De verstedelijking zorgt voor grote uitdagingen voor de volksgezondheid.

Volgens prognoses zal de stedelijke bevolking door continue bevolkingsgroei en verdere verstedelijking tot 2050 met 2,5 miljard mensen toenemen. Dit zet onze moderne leefstijl onder druk.

Meer info

04

Energie-efficiëntie

Woon- en bedrijfsgebouwen dragen bijna 40% bij aan de wereldwijde CO2-uitstoot.

De ROCKWOOL Group wil de internationale marktleider zijn voor energie-efficiënte isolatie-oplossingen in de bouw en industrie. Meer informatie over hoe de ROCKWOOL Group kan helpen bij efficiënter energieverbruik vindt u op de website van de ROCKWOOL Group.

ROCKWOOL Group
Benut de natuurlijke kracht van steen om het moderne leven te verrijken
JB_Video_Thumb
…meeting the needs of the world today without compromising the future of the planet…

Jens Birgersson

CEO, ROCKWOOL Group

Onze doelstelling

We zetten ons in om iedereen in staat te stellen ontwikkelingsuitdagingen van het moderne leven aan te gaan. Met behulp van steen – een van 's werelds meest overvloedige natuurlijke grondstof – kunt u generaties lang een blijvend effect realiseren.

Van het klaslokaal tot het stadion, van het platteland tot drukke bezienswaardigheden; mensen hebben ruimtes nodig, niet alleen om groot te dromen, maar om de wereld ook daadwerkelijk een betere plek te maken voor iedereen.

Dit is onze rotsvaste belofte.

4