Bezoek ons tijdens Edubuild Summit in Gent

1 januari 1

Maak een afspraak met onze specialisten en ontdek hoe onze akoestische oplossingen het welzijn op scholen kunnen verbeteren.

Akoestische oplossingen voor scholen

Als het geluidsniveau op school omhooggaat, dalen de leerprestaties. Het is daarom belangrijk om rekening te houden met de akoestiek bij het ontwerpen van klaslokalen en scholen.

Ontdek hoe je met de akoestische plafond- en wandoplossingen van Rockfon rustige plekken kunt creëren waar leerlingen beter kunnen luisteren, leren, ontspannen en spelen. Ook de leerkrachten voelen zich hierdoor gezonder en gelukkiger.

Gratis brochure

Bezoek ons op stand 13 tijdens Edubuild Summit op donderdag 24 februari in Flanders Expo Gent en ontvang gratis de brochure ‘Ontwerpen voor scholen’. Hierin vind je actuele trends op het gebied van interieurdesign en een overzicht van de akoestische criteria voor scholen.

Neem ook een kijkje op onze Onderwijs-pagina voor meer informatie.

Maak een afspraak

Kiezen voor Rockfon, is kiezen voor duurzaamheid; een verantwoorde keuze voor de toekomst van de leerlingen en van de school. Meer weten? Maak dan een afspraak met onze adviseurs Onderwijs & Akoestiek met behulp van het formulier op deze pagina.

Tot ziens op Edubuild Summit in Gent!

Gerelateerde artikelen