Workspace Design Show: Ontdek organische en akoestische vormen & materialen.

1 januari 1

Op 11 en 12 oktober ontmoeten en inspireren wij je graag tijdens de Workspace Design Show in de RAI Amsterdam, Nederland. Bezoek Rockfon op stand D20 en ontdek onze nieuwe design producten. Reserveer jouw ticket voor WDS vandaag nog!

Laat je onderdompelen in akoestisch biophilic design

Interieurs die er net zo goed uitzien als ze klinken. Het ontwerpen van inspirerende, creatieve ruimtes waar mensen prettiger kunnen ontspannen, leren en werken. Dat is waar wij bij Rockfon voor staan.

Omdat we begrijpen dat de functionaliteit van een ruimte continu in beweging is, gingen we op zoek naar akoestische oplossingen voor de multifunctionele interieurs van vandaag.

Ons ontwerpproces richtte zich altijd op het inspelen op nieuwe trends of functionaliteiten. Het was dus een keerpunt toen we onze producten niet langer als een finishing touch beschouwden en ze meer holistisch gingen bekijken: als platforms met oneindige flexibiliteit die kunnen veranderen en zich kunnen aanpassen tijdens de reis van de klant.

De toekomst van akoestisch design

Ontmoet ons op 11 en 12 oktober tijdens Workspace Design Show waar je onze nieuwe akoestische designoplossingen kunt horen, voelen, zien en zelfs ruiken.

Ervaar onze designcollectie die een verbluffende uitstraling combineert met ontwerpmogelijkheden op maat. Bekijk de video op deze pagina en ontdek welke bijzondere producten je live kan ervaren tijdens de Workspace Design Show.

Gratis inspiratieboek

Breng een bezoek aan de Rockfon stand en maak een afspraak met onze adviseurs om te ontdekken hoe onze designproducten jouw volgende project kunnen complementeren. Je ontvangt dan gratis het luxe inspiratieboek met de laatste interieurtrends.

Registreer nu

Je kan je nu gratis registeren voor een bezoek aan Workspace Design Show via deze link

Onze adviseurs vertellen je graag meer over onze nieuwste innovaties.

Tot ziens in Amsterdam!

1/1