Ontdek de nieuwe Rockfon designcollectie op ARCHITECT@WORK

15 april 2024

In april en mei ontmoeten wij je graag tijdens ARCHITECT@WORK. Bezoek onze stand in Luxemburg (24-25 april) of Brussel (29-30 mei).

Ervaar zelf de nieuwe collectie akoestische designoplossingen

De wereld is veranderd en ontwerpers zoals jij hebben meer keuzes nodig. We hebben naar jullie geluisterd. En daarom besloten we dat het tijd was om iets nieuws toe te voegen aan jouw ontwerpmogelijkheden.

Omdat we begrijpen dat een ruimte continu in beweging is, gingen we bij Rockfon op zoek naar oplossingen voor de multifunctionele interieurs van vandaag. Het resultaat is een nieuw gamma akoestische design- oplossingen dat flexibiliteit, maatwerk en ontwerpvrijheid biedt. De producten kunnen zich aanpassen tijdens de reis van de klant en leveren een belangrijke bijdrage aan welzijn en duurzaamheid. 

Een evolutie in design

Ontmoet ons tijdens ARCHITECT@WORK waar je onze nieuwe designcollectie van dichtbij kunt ervaren.

Ben je dol op design, esthetiek en akoestiek, dan zul je het vast geweldig vinden wat wij je willen laten zien.

Gratis inspiratieboek

Breng een bezoek aan de Rockfon stand en maak een afspraak met onze adviseurs om te ontdekken hoe onze designproducten jouw volgende project kunnen aanvullen. Je ontvangt dan gratis het luxe inspiratieboek met de laatste interieurtrends.

Registreer nu

Relaties van Rockfon kunnen zich gratis registeren voor een bezoek aan ARCHITECT@WORK Luxemburg en Brussel. Klik op de link en schrijf je in.

ARCHITECT@WORK Luxembourg
Woensdag 24 april 13:00 - 21:00 
Donderdag 25 april 12:00 - 20:00 
Bezoek Rockfon op stand 102

Locatie: 
Luxexpo The Box
10 circuit de la Foire Internationale
L-1347 Luxembourg-Kirchberg

ARCHITECT@WORK Brussels
Woensdag 29 mei 11:00 - 20:00
Donderdag 30 mei 11:00 - 20:00
Bezoek Rockfon op stand 71

Locatie: Tour & Taxis
Havenlaan 86C - 1000 Brussel
Shed 1 & 2 - Ingang via Shed 2 bis (kant Gare Maritime)

Onze adviseurs vertellen je graag meer over onze nieuwste innovaties. Heb je specifieke vragen die je graag zou willen bespreken? Je kunt alvast een afspraak inplannen met behulp van het contactformulier, zodat je je dag zo efficiënt mogelijk kunt indelen.

Tot ziens op ARCHITECT@WORK!

Ontdek de collectie

Breng een bezoek aan onze stand en laat je zintuigen prikkelen. Kom en bekijk zelf onderstaande nieuwe akoestische designoplossingen.

Rockfon® Lamella

Dit gepatenteerde modulaire wandsysteem biedt meer dan 650.000 designopties dankzij de latten in drie verschillende breedtes, diktes en houtkleuren. Stel je eigen unieke ontwerp samen dat past in elk biofiel interieur. 

De kern bestaat uit een zwart steenwol paneel dat superieure geluidsabsorptie (Klasse A) biedt. Het wandsysteem is eenvoudig te installeren dankzij het kliksysteem met clips.

Rockfon® Canva

Creëer een krachtig statement en briljante akoestiek met één designelement. Rockfon Canva akoestische panelen zijn verkrijgbaar in een samengesteld palet van 34 prachtige kleuren, die zijn ontworpen om het welzijn te bevorderen. Of ze kunnen naar wens op maat worden gemaakt om te passen bij de sfeer, functie of branding van elke ruimte.

Dankzij de modulaire vorm en verwisselbare doeken van Canva bestel je eenvoudig een nieuw doek om het interieurdesign op te frissen wanneer huurders wisselen of het gebruik van de ruimte verandert. 

Rockfon® Senses

Breng een frisse wind en een gevoel van welzijn in elk interieur met de akoestische panelen van Rockfon Senses. Ze zijn gemaakt van geurige bloemen van alpenweiden, grassen en bladeren en vangen de tastbare schoonheid van de natuur, evenals ongewenste geluiden. 

Gemaakt van organische materialen en met de hand afgewerkt voor de perfecte uitstraling. Zo voel jij je net zo goed over het ontwerp als de mensen die ervan gaan genieten.

Rockfon® Eclipse Customised

Voeg persoonlijkheid, stijl en akoestische uitmuntendheid toe aan elk interieur met op maat ontworpen plafondeilanden. 

Verkrijgbaar in elke kleur en vorm en vervaardigd volgens de hoge normen van Rockfon, transformeren ze niet alleen de akoestiek, ze stellen je ook in staat om flexibele ruimtes te ontwerpen waar mensen kunnen nadenken, creëren en werken zonder ongewenst lawaai.

En er is meer...

De nieuwe designcollectie bestaat daarnaast tevens uit onderstaande producten die er net zo mooi uitzien als ze klinken. 

Rockfon® Hub

Breng veelzijdige flexibiliteit in jouw interieur tijdens het ontwerpen voor hybride ruimtes. In plaats van harde muren kun je met Rockfon Hub akoestische zones ontwerpen die je met gordijnen kunt afsluiten of openen.

Zo ontstaat de perfecte omgeving waar mensen zich kunnen concentreren, brainstormen, vergaderen of een privé gesprek voeren. Stijl ze af met verlichting en gordijnen naar keuze om je ontwerp te complementeren.

Rockfon Mono® Acoustic

Een kenmerkend ontwerp en briljante akoestiek in één enkele meesterzet. Rockfon Mono Acoustic opent onbegrensde mogelijkheden om ontzagwekkende architecturale plafonds en wanden te ontwerpen.

Rockfon Mono Acoustic weerspiegelt de hedendaagse designtrends met zijn opvallende, gedurfde lijnen en naadloze oppervlakken en is nu ook verkrijgbaar in elke kleur op maat. 

Laat je inspireren op www.soundsbeautiful.com en stel zelf de producten op maat samen met de handige 3D-configuratoren.