Bezoek ons op stand 98 tijdens ARCHITECT@WORK in Brussel

11 mei 2022

Op 1 en 2 juni ontmoeten wij je graag tijdens ARCHITECT@WORK in Tour & Taxis in Brussel. Je vindt ons op stand 98.

The Colours of Wellbeing

Ontdek The Colours of Wellbeing

Ontdek The Colours of Wellbeing

Kom langs en ontdek ons nieuwe kleurenassortiment. De gekleurde plafondpanelen van Rockfon Color-all® zijn beschikbaar in 34 natuurlijke tinten.

Ideaal om zones aan te brengen in bijvoorbeeld scholen, kantoren en ziekenhuizen. Kies een kleur die aansluit bij de activiteit die plaatsvindt in de ruimte en creëer de sfeer die daarbij past. Zo zorgen subtiele blauwe kleuren voor een gevoel van rust, terwijl groene tinten juist de creativiteit stimuleren.

Voor een strak eindresultaat bieden wij tevens een bijpassend ophangsysteem in een matte uitvoering.

Laat je inspireren op de speciale website van The Colours of Wellbeing en lees meer over de effecten van kleur en de laatste designtrends.

Plafondeilanden in kleur

Naast de gekleurde plafondpanelen, zijn nu ook onze Rockfon® Eclipse™ plafondeilanden verkrijgbaar in 11 exclusieve kleuren uit het Rockfon Color-all assortiment en in 2 verschillende vormen (cirkel en vierkant).

En voor nog specifiekere designwensen bieden we Rockfon® Eclipse™ Customised; onze akoestische eilanden in elke NCS kleur naar keuze en een breed assortiment aan vormen.

Lees meer op de productpagina’s van Rockfon Eclipse Colour en Rockfon Eclipse Customised.

Gratis koffietafelboek en kleurenkaart

Breng een bezoek aan de Rockfon stand en ontvang gratis het luxe koffietafelboek The Colours of Wellbeing met inzichten over de effecten van kleur door kleurenexperts Karen Haller en Sara Garanty en een overzicht van de designtrends Biophilic Awareness, Uncluttered Wabi-Sabi, Calm Enclosure en Technology.

Ook onze kleurenkaart ligt voor je klaar. Deze bevat de vliezen van alle 34 kleuren van het nieuwe Rockfon Color-all assortiment. Zo kies je makkelijk de perfecte match voor je volgende project.

Registreer nu

Relaties van Rockfon kunnen zich gratis registeren voor een bezoek aan ARCHITECT@WORK via de link op deze pagina.

Onze adviseurs Steven De Bondt en Fabrice Alen vertellen je graag meer over onze nieuwste innovaties.

Tot ziens in Brussel!

Andere artikelen