The Sound of What's Possible: Introductie Rockfon Mono® Acoustic in kleur

16 april 2024

Mono Acoustic kan vlak of gebogen worden toegepast, tegen het plafond of op de wand. Nu ook verkrijgbaar in elke kleur op maat. Ontdek ‘The sound of what’s possible’.

Rockfon Mono Acoustic in kleur

Orac Experience Centre, Barcelona, Spanje

Met trots introduceert Rockfon nieuwe kleuropties voor Mono Acoustic

Een van de meest verkochte monolithische plafond- en wandoplossingen is nu verkrijgbaar in Rockfons kleurenpalet van 33 Colours of Wellbeing én in elke kleur op maat.   

Mono Acoustic is een unieke akoestische oplossing die zorgt voor een naadloze uitstraling en de vormen van de ruimte volgt. Alle installaties kunnen geïntegreerd worden voor een gestroomlijnd geheel dat volledig naar wens samengesteld kan worden.

Met Klasse A geluidsabsorptie (αw: tot 1,00), onafhankelijk getest in gecertificeerde laboratoria met een aw absorptiewaardemeting volgens ISO11654, worden lawaai en galm in de ruimte teruggebracht waardoor het akoestisch comfort toeneemt.

Nu, met de introductie van personaliseerbare kleuren, bieden we nog meer flexibiliteit zodat Mono Acoustic niet alleen voldoet aan de verwachtingen en wensen van onze klant, maar ze ook nog eens overtreft.

Frank Winters

Director of Monolithic Solutions bij Rockfon